Uşak'ta akşam saatlerinde bir otomobilin dereye uçması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü bir kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre; akşam saat 20.00 sıralarında Ali Topçu'nun kullandığı 64 SD 508 plakalı otomobil Uşak-Muharremşah köyü yolunun 8. kilometresinde dereye uçtu. Dokuzsele çayının üzerindeki yaklaşık 3 metre yüksekliğindeki köprüden uçan otomobil ters döndü. Kaza sonrası sürücü Ali Topçu (32) ile Yusuf Ataseven (37) ters dönen otomobilde sıkıştı. Yusuf Ataseven sıkıştığı yerden kurtulup sürücüyü de kurtarmak için uzun süre uğraştı ancak başaramayacağını anlayınca otomobilden çıktı. Daha sonra bölgede bulunan bir çiftliğe giden Ataseven, 112 ekiplerini arayarak yardım istedi. Kaza yerine gelen jandarma, 112 ekipleri ve itfaiye görevlileri otomobilden sürücü Ali Topçu'nun cesedini çıkardı. Yusuf Ataseven ise ambulansla Uşak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Yaklaşık bir metre su bulunan derede ters dönen otomobil ise daha sonra kurtarıcı marifetiyle çıkartıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.
(KY-İK)

08.02.2013 22:40:13 TSI

Editör: Wan Haber