Urlalı bayanlar, fitness programları arasında devrim niteliğinde bir değişim sağlayan Zumbo ile yağlarından kurtuluyor. Latin müziğinin kıvrak ve bir anda insanı saran ritmi ile fitness programları eğlenceli ve parti niteliğinde geçiyor.
Müziğin ritmine kapılarak doğaçlama olarak yapılan Zumba, 2008 den sonra fitness salonlarında eğitmenler tarafından ve evlerde DVD'ler aracılığıyla öğretilmeye, klasik yağ yakma programlarına karşın oldukça eğlenceli fitness programı haline geldi.
Uzun zamandır dünyayı sarsan bu fitness programı şimdilerde Türkiye'de. geçtiğimiz yaz Alaçatı plajlarına ulaştı. şimdide Urla'da Kent konseyi Kadın Meclisi tarafından organize edilen Urla'lı hanımları çok neşelendirdi. Sağlıklı yaşam için en gerekli egzersizleri yaparken çokta eğlendiklerini belirtiler. Zumba hayranlar, "Keyifle ter atıyoruz, hatta spor yaptığımızı bile unutuyoruz. Çok etkili bir spor, yağ yakma programı" dediler.
Başarılı beden eğitimi ve fitness öğretmeni Serap Özgün, müziği yöneten Hasan Gökşen ve Turgut Bozkurt her hafta Perşembe günleri saat 4.30 da Urla Meydanda Tamirhane Binasında Zumba rüzgarını estirmeye devam ettireceklerini Urla'lı hanımlara müjdelediler.
(AÖK-ERG-Y)

26.01.2013 17:37:03 TSI

Editör: Wan Haber