MHP Urla ilçe Başkanlığı, partilileri düzenlediği Gönül Dostları Kahvaltısı'nda buluşturdu.
Kahvaltıya MHP İzmir Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Oktay Vural, İl Başkanı Necat Karataş, Urla İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Akgül ve çok sayıda partili katıldı.
İlçe Başkanı Akgül etkinlikte yaptığı konuşmasında; "Bu ülkeyi böldürmeyeceğiz. Türk Milleti; Laz, Çerkez, Kürt, Türk, Boşnak, Arnavut bütün herkesi içerir. Vatan ve bayrak için gönülden çabalayan herkese kapımızın açık olduğunu biliniz. Büyük Türk Milleti artık gerçekleri görüyor. Nokta küçüktür ama cümleyi bitirir. Türk Milleti nokta gibidir, cümlenin nerede bitirmesi gerektiğini çok iyi bilir" dedi.
Hasan Hüseyin Akgül, konuşmasının sonunda MHP'den Urla Belediye Başkanlığı için olacağını da açıkladı.
İl Başkanı Karataş da, "Urla'yı, hepiniz seviyorsunuz. Yerel seçimler için hazırlık yapın. MHP olarak belediye seçimleri için hep beraber seçim sandığına" diye konuştu.
Milletvekili Oktay Vural ise, "MHP bütün sorunların farkında ve hepsini çözmek içinde vatandaşından destek beklemektedir. Urla'nın sorunları var. En önemli sorunları da ulaşım ve imar sorunudur. Urla'nın sorunlarına, Urla'ya ne yapılması gerektiğini biliyoruz" dedi.
Vural, konuşmasının sonunda partiye yeni katılan 40'ın üzerinde vatandaşa MHP rozeti taktı.
Milletvekili Oktay Vural ve partililer, kahvaltı sonrası Urla'nın Gülbahçe, Özbek, İskele ve Zeytinalanı mahallelerini gezerek, vatandaşların sıkıntı ve şikayetlerini de dinlediler.
(AÖK-ERG-Y)

19.02.2013 14:10:58 TSI

Editör: Wan Haber