Uluslararası sevgi ve anlayış ruhu ile 1917 yılında başlayan Lions Kulübü, Türkiye'de kuruluşlarının ellinci yılı sebebi ile yaptıkları çalışmaları basın mensupları ile paylaştı.
Kahvaltıya 118-R Yönetim Çevresi Genel Yönetmeni Canan Banu Dündar başkanlık yaptı. Urla Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu ve eşi Lions 7. Dönem Bölge Başkanı Feyza Karaosmanoğlu kahvaltıda yerlerini aldı. Karaosmanoğlu Lionslar ile birlikte el ele toplum yararına birçok çalışmaya destek vermeye hazır olduğunu dile getirdi. Yarımadada böyle güçlü bir örgütün varlığının mutluluk verici olduğunu sözlerine ekleyen Karaosmanoğlu, 2000 yılında Urla Lions'un kurulmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi. Birlikte nice güzel projelerde yer almak istediğini iletti.
2013 Lions projelerinin de anlatıldığı toplantıda hali hazırda devam eden Akut farkındalık çalışmalarından, Kızılay ile birlikte yürüttükleri kan ve organ bağışından, okuma eylem programından ve göz göze projelerinden bahsederek basın mensuplarını bilgilendirdi.
(AÖK-ÖK-Y)

03.02.2013 15:24:08 TSI

Editör: Wan Haber