İzmir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Urla Çocuk Evleri'nin minik üyeleri, Urla Kaymakamı Şehmus Günaydın'ı ziyaret etti.
İzmir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Urla Çocuk Evleri Koordinatörlüğüne bağlı kız çocuk evinin 6 küçük üyesi, Bakım Elemanı Zahide Emre, Sosyal Çalışmacı Handan Tepe ve Koordinatör Salih Aydın, Urla Kaymakamı Şehmus Günaydın'ı makamında ziyaret etti. Kız evinin minik üyeleriyle sohbet eden Urla Kaymakamı Şehmus Günaydın, Çocuk Evlerinin eğitim ve hizmet kalitesi noktasında yetkililerden bilgi aldı.
Urla Devlet Hastanesi'nde apandisit ameliyatı yapılan bir ağabeylerini ziyarete giden Urla Çocuk Evlerinin küçük üyeleri, operasyonu yapan Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Halis Bağ'a, Başhekim Yardımcısı Kemal Tarhan'a, Hastane Müdürü Eşref Yıldız'a ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Keziban Çakal'a ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti. Yapılan ziyaretten memnuniyetini dile getiren hastane yetkilileri, küçük ziyaretçilerin gönlünü alarak, onları evlerine uğurladı.
(AÖK-ÖZ-Y)

16.02.2013 18:56:33 TSI

Editör: Wan Haber