Urla Belediyesi'nde görev yapan memurlar geçtiğimiz günlerde yapılan iyileştirme zammı nedeniyle Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu'nu makamında ziyaret ederek teşekkür ettiler.
Tüm-Bel-Sen'e bağlı Urla Belediyesi memurları imzaladıkları sözleşmeden duydukları memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu'na hem teşekkür ettiler hem sözleşme anısına küçük bir hediye sundular.
Tüm personelin ekonomik ve sosyal açıdan koşullarının daha da iyileşmesi için çalıştıklarını dile getiren Urla Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu, belediye bütçesinin elverdiği oranda en iyisini vermeye çalıştıklarını söyledi.
Urla Belediyesi ile Tüm-Bel-Sen arasında memurları kapsayan ve 15 Ocak 2013 itibariyle bir yıl geçerli olacak olan sözleşme ile memur maaşlarına aylık net 400 TL net zam yapıldı. Maaş zammı yanı sıra memurlar Ramazan ve Kurban Bayramı ile Yılbaşında encümenin belirlediği miktarda ikramiye, eylül ayında öğrenim yardımı ve kasım ayında ödenmek üzere 375 TL yakacak yardımı da alacaklar.
(AÖK-AH)

24.01.2013 13:31:14 TSI

Editör: Wan Haber