Osmaniye İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, 2012 yılı ürünü Yağlı Tohumlu Bitkiler, Hububat ve Baklagil Fark Ödemesi Desteği müracaatlarının başladığını bildirdi.
Osmaniye İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İbrahim Sağlam yaptığı açıklamada; "Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımızca uygulanan 2012 yılı ürünü Yağlı Tohumlu Bitkiler, Hububat ve Baklagil Fark Ödemesi Desteği müracaatları başlamıştır. Üreticilerimizin kütlü pamuk, yağlık ayçiçeği, soya fasulyesi, kanola ve aspir fark ödemesi desteğinden faydalanabilmeleri için 01 Nisan 2013 tarihine kadar, dane mısır, buğday, arpa, çavdar, tritikale, yulaf, çeltik, kuru fasulye, nohut ve mercimek fark ödemesi desteğinden faydalanabilmeleri için 30 Nisan 2013 tarihine kadar, zeytinyağı tasiriye faturaları ile yapılacak başvurular için 01 Haziran 2013 tarihine kadar gerekli belgelerle bağlı bulundukları İl ve İlçe Müdürlüklerimize müracaat etmeleri gerekmektedir" dedi.
Sağlam, belirlenen tarihlerden sonra başvuru kabul edilmeyeceğinden üreticilerin son başvuru tarihine kadar beklemeden işlemlerini yaptırmalarının kendi faydalarına olacağını söyledi.
(ACK-AKL-Y)

12.01.2013 13:22:20 TSI

Editör: Wan Haber