Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Ünyespor, pazar günü saha ve seyircisi önünde Hatayspor'u konuk edecek.
Müsabakanın hazırlıklarını sürdüren Ünyespor, Sahasında oynayacağı müsabakayı kazanarak haftalar sonra üç puanla tanışmak istiyor. Ligin 15. haftasında sahasında Hatayspor'u ağırlayacak olan Ünyespor, Çamlık'ta yaptığı çalışmada güç depoladı. Teknik Direktör Murat Sözkesen nezaretinde antrenmanlarını sürdüren Ünyespor'da sakat olan Kaptan Muzaffer Taşkın ile Samet Yıldırım ile sarı kart cezalısı Fatih Sülüner Hatay maçında oynayamayacak.
Teknik direktör Sözkesen, grubun güçlü ekiplerinden Hatay'dan puanlar almak istediklerini belirterek, "Bandırma maçında iyi oynamamıza rağmen erken yediğimiz golle mağlup olduk. Bu maçta Ünyespor iyi bir futbol oynadığını söyleyebilirim. Maçın ilk 20 dakikasında yakaladığımız fırsatları değerlendirebilseydik maçı farklı bile kazanabilirdik. Çok sanşsız ve talihsiz bir gol yedik ve 90 dakika sonucunda mağlup olduk" dedi.
Hafta sonu karşılaşacakları Hatayspor'un grubun tek namağlup takımı olduğunu belirterek, "Zor bir maç olacak, sahamızda oynadığımız maçı kazanarak moral bulmak istiyoruz. Takım olarak 3 puana şiddetle ihtiyacımız var. İnşallah başarırız" diye konuştu.
(SAM-SLH-Y)

05.12.2012 14:56:03 TSI

Editör: Wan Haber