Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Ünyespor, Kahramanmaraş maçı öncesi birliktelik ve moral yemeğinde bir araya geldi.
Cevizdere At Hanı'nda, belediye tarafından düzenlenen yemeğe Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Ünyespor Kulübü Başkanı İrfan Şahin, Ünyespor Teknik Direktörü Murat Sözkesen, kulüp yönetimi ve futbolcular katıldı.
Ünyespor Kulübü Başkanı İrfan Şahin yaptığı açıklamada, yemeğin amacının birliktelik olduğunu ifade ederek, "Futbolcu arkadaşlarımızla güzel bir yemek yedik. Aslında amaç yemek yemek değil birlik ve beraberliğin pekişmesini sağlamak. Önümüzde zor bir süreç var ve inşallah bu zor dönemi birlik ve beraberlik içerisinde seyircisiyle, yöneticisiyle ve futbolcusu ile birleştirerek, sezonu arzu edilen yerde tamamlamak" dedi.
Ünyespor Teknik Direktörü Murat Sözkesen ise çok ciddi bir ekip kurulduğunu söyleyerek, "Yarın ki oynayacağımız Maraş maçının önemini futbolcular zaten biliyor. Yıllardır üst liglerde oynamış tecrübeli oyuncular var. Ünyespor tam anlamıyla profesyonel bir takıma sahip. Belki Ünyespor tarihinde ilk defa bu kadar güzel ve ciddi bir kadrosu olduğunu düşünüyorum. Ben de Ünyespor'da futbol oynadım. Benim oynadığım dönemlerde dahil ilk defa Ünyespor'un çok ciddi bir ekip kurduğunu düşünüyoruz. Artık ikinci yarı başlıyor, Ünyespor'a gönül veren herkes de Ünyespor'u merak ediyor. Yarın herkesin maça gelip tek yürek olmasını istiyoruz, bütün temennimiz bu" diye konuştu.
(SG-SLH-Y)

26.01.2013 17:18:08 TSI

Editör: Wan Haber