Eski Ünyespor Genel Kaptanı Adem Türk, Ünyespor antrenmanını ziyaret ederek oyunculara tatlı ikram etti.
Sportoto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Ünyespor, Sakaryaspor maçı hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Ünye Şehir Stadyumu'nda gerçekleştirilen antrenmanı, takımın yanında olmak ve destek vermek amacı ile eski Ünyespor Genel Kaptanı Adem Türk ziyaret etti.
Ziyarette Ünyesporlu futbolculara baklava ikram eden Adem Türk, amaçlarının Ünyespor'un her zaman yanında olduklarını göstermek ve Sakaryaspor maçı öncesi takıma moral vermek olduğunu söyledi.
Yapılan ziyaretten dolayı mutlu olduklarını ve bu tip sahiplenmelerin takım üzerinde olumlu etki oluşturduğunu belirten Ünyespor Genel Kaptanı Murat Ülgen ise açıklamasında, "Adem beyin maç öncesi takıma tatlı getirip moral vermesi gerçekten çok güzel bir olay. Bu tip insanların çoğalarak Ünyespor'a destek vermesi lazım. Yani halkın takımın yanında olması lazım. Bu amaçla ben Adem beye çok teşekkür ediyorum. Çok büyük incelik yaptı. Bu futbolcular için büyük bir moral motivasyon. Çünkü geçen gün ki programımız da bile Şadi'nin söylediği bir eksiklikti bu ve Adem kardeşimizde bu eksikliğin giderilmesi konusunda öncülük yapmış oldu. Bu tür birliktelik ve sahiplenmelerin olmasını istiyoruz" dedi.
Konuşmasına geçmişten ders çıkararak hareket edeceklerini söyleyerek devam eden Ülgen, "Biz geriye dönmeyeceğiz hep ileriye bakacağız. Biz sadece geçmişten ders alarak hareket edeceğiz. Geriye hiç takılmayacağız çünkü geride olan geride kalmıştır. Önemli olan bu hatalardan ders alıp aynı hataları tekrar yapmamak. Bu sadece teknik heyet ve futbolcularla olmuyor. Basınla, taraftarla, iş adamlarımızla yani hepimizle oluyor. O yüzden takımımızla birlikte el ele verip hep birlikte bunu başaracağız. Şu anda önümüzde Sakaryaspor maçı var ve tamamen bu maça konsantre olduk. İnşallah 3 puanı alcağız" diye konuştu.
(SG-SLH-Y)

01.02.2013 11:28:22 TSI

Editör: Wan Haber