Süper Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Ünyespor, 7 futbolcuyu renklerine bağladı.
Ünyespor, kötü gidişata 'dur' demek ve ara transfer döneminde takımı güçlendirmek amacıyla transfer çalışmalarına hız verdi. Ünyespor Basın Sözcüsü İrfan Tosun, Ünyespor'a 7 oyuncu transfer edildiğini, 3 futbolcu ile yolların ayrıldığını ve 3 futbolcunun da tecrübe kazanması için başka takımlara gönderileceğini söyledi.
Tosun yaptığı açıklamada, "Kahraman Maraşspor'dan stoper Mehmet Kariman ve forvet Sadi Çolak, Bandırmaspor'dan sağ açık Ersin Şahin, Tavşanlı Linyitspor'dan stoper Emre Huluslu, Ofspor'dan stoper Can Ulun, Kızılcahamamspor'dan santrafor Ömer Yavuz ve Denizlispor'dan orta saha Emrah Eren olmak üzere toplam 7 futbolcuyu takımımıza kazandırdık. Mikail Üzülmez, Adem Sağla ve Uğur Tan ile de yollarımızı ayırdık. Bununla beraber Samet, Burak ve Ömer'i tecrübe kazanmaları için kiralamayı düşünüyoruz" dedi.
Ünyespor'un ikinci yarıda iyi bir noktaya geleceğini de ifade eden Tosun, "Her şey bir yana Ünyespor sezon başında 12 günde kurulmuş bir takım ve bundan dolayı da transferlerimizi yapmamız süreci içerisinde tabii ki eksikliklerimiz vardı. Sezon içerisinde transfer yapma lüksümüz olmadığı için transferlerimizi, tespitlerimize göre bu ara dönemde yapmamız gerekiyordu. Yaptığımız transferler ise hocamızın ve teknik heyetin doğrultusunda yapılan transferlerdir. Hocalarımız da doğal olarak başarıyı istediği için ve Ünyespor'a yakışan bir transfer noktasında gelen futbolcularımız kesinlikle giden futbolcularımızdan aşağı değil. Sezon içerisinde teknik heyetin yaptığı tespitler sonucunda transferlerimizi gerçekleştirdik. Biz inanıyoruz ki, sezona 12 gün kala transfer yapan Ünyespor, ikinci yarının başlamasıyla ligde ismine yakışır bir konuma gelecektir. Ünyespor'dan gidenler oldu ancak gidenin yeri hiçbir zaman boş kalmaz ve gidenin ardından gelen oyuncu her zaman bir öncekinden daha iyi şekilde seçilir ve transfer edilir. Teknik heyetimiz gerçekten çok kaliteli isimlerin transferlerini istedi ve bizde bu yönde taleplerini yerine getiriyoruz" dedi.
(SG-SLH-Y)

09.01.2013 16:59:10 TSI

Editör: Wan Haber