Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Ünyespor, pazar günü deplasmanda Sarıyer ile karşılaşacak. Hazırlıklarını tamamlayarak İstanbul'a giden Ünyespor'da Kulüp Başkanı İrfan Şahin, Giresun karşısında kaybedilen iki puanın mazereti yok ama telafisinin mümkün olduğunu söyledi.
Ünyespor Kulübü Başkanı İrfan Şahin, "Her şeyden önce Giresun maçı bizim için çok önemli bir maçtı. Sonuç ne onlara ne bize faydası oldu diye düşünüyorum. Her ne olursa olsun almak zorunda olduğumuz bir maçtı. Ama şansızlık, kaçırdığımız pozisyonlar var, penaltı atamadık, kale içinden bir pozisyon vardı onu atamadık ama bunlar mazeret değil. Bulduklarını gole çevireceksin, puan alacaksın. Biz de takımımıza güveniyoruz, hocalarımıza güveniyoruz" dedi.
Yen bir takım oluşturduklarını ve takım içerisinde uyumda ufak tefek sorunlar çıkabildiğini belirten Başkan Şahin, "Günde çift antrenmanla eksiklerimizi gidermeye çalışıyorlar. Bence önümüzdeki haftalarda daha iyi olacağını düşünüyorum. Tabii ki takımımız Giresun maçını almış olsaydık bizim için önümüzde çok mesafe almış olacaktık ama her şeyin sonu değil. Yine de 3 maçta 5 puan iyi bir sonuç. İnşallah daha iyi olacağını düşünüyorum. Forvetler daha iyi çalışıyorlar hocalarımız üzerinde titizlikle duruyorlar. Giresun maçı bizim için biraz stresli bir maç oldu. Maça çıkarken oyuncularımızın üzerinde psikolojik olarak bir etki de yaptı bu puanlarımızın birbirine yakın olması her iki takımında düşme sınırında olması bizi strese soktu ama bu sonuç olmamalıydı bana göre. Bizim her halükarda galibiyetle ayrılmamız gerekiyordu" diye konuştu.
Sarıyer maçının da iki takımın aynı puana sahip olması nedeniyle stresli geçeceğini belirten Ünyespor Başkanı İrfan Şahin, "Kazananın çok şey kazanacağını, kaybedenin de çok şey kaybedeceğini ben ve takımım biliyor. Bunu oyuncularımızla hocalar yaptıkları toplantılar da dile getiriyorlar. Biz puan veya puanlar diyoruz yani puanla döneceğimize eğer galip gelemezsek biz en azından puan vermemeye veya puansız gelememeyi arzu ediyoruz" şeklinde konuştu.
(SAM-SLH-Y)

16.02.2013 11:41:32 TSI

Editör: Wan Haber