Spor Toto 2.lig kırmızı grupta karşı karşıya gelen ve Nazilli Belediyespor'un 2-0 üstünlüğüyle sona eren Ünyespor maçının ardından teknik direktörler ve futbolcular maçı değerlendirdi. Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Cüneyt Biçer, 'zorlu maçı 2-0 gibi bir skorla geçtiğimiz içim mutluyuz' ifadelerini kullanırken, Ünyespor Teknik Direktörü Murat Sözkesen ise; "Nazilli hak ettiği bir maçı aldı' dedi.
Ligdeki 16. haftanın kendileri için zor bir karşılaşma olduğunu ifade eden Teknik Direktör Cüneyt Biçer; "Eksikler, sakatlar ve cezalı oyuncularımız vardı. Ama yerlerine görev alacak arkadaşlarımızla ilgi en ufak hiçbir tereddüdümüz yoktu. Sahaya çıkan tüm arkadaşlarımız yüzde yüz görevini yerini getirdiği için mutluyum. Karşılaşmanın ilk yarısında biraz ağır oynadık ve istediğimiz gibi oyun kuramadık. Buna rağmen 2-3 net pozisyon bulduk ama gole çeviremedik. Eğer ilk yarı golleri bulsaydık, ikinci yarı daha rahat oynayabilirdik. İkinci yarıda golü erken bulmak bizi biraz rahatlattı. Ama daha sonra bizim genelde yaşadığımız sıkıntı gene ortaya çıktı. Geriye yaslanma sıkıntısını biraz daha hallettik gibi ama genel olarak üstün skorda geriye yaslanmayı tam yapamıyoruz. O sorunu biraz çözdükten sonra da hemen zaten 2. golü bulduk. Daha sonra oyun rölantiye döndü ve top bizde kaldığı sürece top çevirmeyi başardık. Kazanmamız gereken zorlu maçı 2-0 gibi bir skorla geçtiğimiz için mutluyuz" dedi.
"KAYBEDİLEN PUANLAR KISMETSİZLİK"
Son 3 hafta da 90 2. dakikada yenen golleri ve kaybedilen puanları kısmetsizlik olarak belirten başarılı savunma oyuncusu Lider Koç; "3 haftadır üstümüzde bir kısmetsizlik vardı. Son dakikalarda yediğimiz gollerle puan kayıplarımız oldu. Bu hafta bizim için çok önemli bir maçtı. Kazanmamız gereken bir maçtı. Çok şükür arkadaşlarımızla birlikte hocamızın verdiği direktiflerini yerine getirdik. Kazandığımız için mutluyuz."
TAKIM ARKADAŞLARINA TEŞEKKÜR ETTİ
Çok iyi mücadele gösterdikleri için takım arkadaşlarına teşekkür ederek konuşmasına başlayan Aykut Yenen ise; "Geçen hafta 90. dakikada yediğimiz golle berabere kaldığımız için üzerimizde bir stres vardı. Hocamızda maçtan önce 'galip gelmeliyiz beyler, çıkın bu maçı alın' demişti. Bizde çıktık ilk yarı biraz tutuktuk ama yine de pozisyonlar yakaladık, bulduk. Ama atamadık. Eksiklerimiz olmasına rağmen, ikinci güzel bir oyunla takım olduğumuzu gösterdik. Biz gerçekten iyi takımız. Herkeste bize güveniyor. Allah'a şükür, haftaya da deplasmanda galip gelerek devreyi en iyi şekilde bitirmek istiyoruz. Bugün için tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Güzel bir oyun çıkardık, hak ettiğimiz galibiyeti aldık" dedi.
"ZOR BİR SÜREÇTEN GEÇİYORUZ"
Nazilli ekibi hak ettiği bir maçı aldı diyen Ünyespor Teknik Direktörü Murat Sözkesen; "Bizim kendimiz gibi oynamadığımız bir karşılaşma oldu. Tabii yine ilk pozisyonu biz yakaladık, fakat biraz becerikli olsaydık skor olarak biz öne geçmiş olacaktık. Çok kötü, bireysel bir hatamızdan dolayı gol yedik. Deplasmanda yediğimiz bu gol bütün oyun planımızı değiştirmemize neden oldu, gol bulma noktamızda. İkinci yarı Ünyespor olarak hiçbir şey yapmadık. Zor bir süreçten geçiyoruz. Çok zor transferler yapıldı bu sezon. Bilindiği gibi son 10 gün kala yönetim kurulu ile transferler yapıldı. İyi bir takımız ama gol yollarında sıkıntı yaşıyoruz. Bunu da devre arasında aşarak önümüze bakacağız. 3 tane sakat oyuncumuz var ameliyat olan. Bu arkadaşlarımızla devre arasına kadar çalışamayacağız. Muzaffer sakatlıktan yeni çıktı ve kadroya aldık. Özgür sakattı kadromuza aldık fakat oynatmadık. Tabii ki kısıtlı bir kadronun içerisinde 5-6 tane oyuncunuzun sakat olması bizi biraz oyunsal anlamda etkiliyor" şeklinde konuştu.
(ÜÖ-İK)

17.12.2012 12:39:01 TSI

Editör: Wan Haber