Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta pazar günü saha ve seyircisi önünde Giresunspor'u konuk edecek olan Ünyespor, müsabakanın hazırlıklarını sürdürüyor.
Ligde geçen hafta Sakarya deplasmanından bir puanla dönen yeşil-beyazlılar, pazar günü Ünye Şehir Stadı'nda Giresunspor'u konuk edecek. Salı gününden bu yana çalışmalarını sürdüren Ünyespor'da tek hedef galibiyet. Ünye Şehir Stadı'nda yapılan antrenmanı izleyen Ünyespor Kulübü Başkanı İrfan Şahin, alt sıralardan uzaklaşma adına önemli bir maça çıkacaklarını belirterek, taraftarların 90 dakika boyunca centilmence takımlarına destek vermeye çağırdı.
Başkan Şahin, "Geçtiğimiz hafta Sakaryaspor deplasmanında bir puanla döndük, tabii mağlup da olabilirdik. Ligin bu saatten sonra altı ile üstü diye bir şey yok. Herkes canını dişine takıp oyununu oynuyor. Burada herkes puan alma peşinde. Çünkü herkes kendini kurtarma adına işi baştan sıkı tutma düşüncesi ile mücadele ediyor. Sakaryaspor'un da yeri belliydi. Bu yüzden bizden mutlaka puan almaları gerekiyordu. İçinde bulunduğu sıkıntılar olsa da 10 bin kişilik bir seyirci kitlesini arkasına alıp çıktığı maçta bir puanı taraftarların desteği ile aldı. Sakaryaspor'un aldığı bir puanda taraftarların önemli rolü olduğunu düşünüyorum" dedi.
Sakarya'dan tecrübesi ile Ünyespor'un puanla döndüğünün altını çizen Başkan Şahin, "Önümüzdeki pazar günü Giresunspor ile oynayacağımız karşılaşma 6 puanlık bir maçtır. Bu maçta seyircilerin desteğini arkamıza alırsak aradaki puan farkını kapatmış olacağız. Böylece tehlikeli bölgeden hızla uzaklaşmış oluruz" diye konuştu.
Başkan Şahin, futbolculara olan borçları ise geçen hafta büyük ölçüde ödendiğini, az bir miktarda onlara borç kaldığını onun da vadesinin henüz gelmediğini belirtirken, tüm Ünye halkını pazar günkü Giresunspor maçına davet etti.
(SG-SLH-Y)

08.02.2013 12:03:29 TSI

Editör: Wan Haber