TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyon Başkanlığına seçilen Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Adana'ya ilk gelişinde otoban girişinde vatandaşlar ve partililer tarafından coşkuyla karşılandı.
Karşılamaya gelen vatandaşlarla tek tek selamlaşan ve tebriklerini kabul eden Ünüvar'a teşkilat üyeleri tarafından çiçek sunuldu.
Karşılama sonrasında beraberindekiler ile AK Parti İl Başkanlığını ziyaret eden Ünüvar burada yaptığı konuşmada, yaklaşık 6 yıldır milletvekili olarak siyasette hizmet ettiğini, yaptığı her işte heyecan duyduğunu fakat bugünkü karşılama ile ayrı bir heyecan yaşadığını söyledi.
Ünüvar yeni görevi olan TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyon Başkanlığının Sağlık, Aile ve Sosyal Politikalar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlıklarını kapsayan önemli bir komisyon olduğunu, bu görevi en iyi şekilde yerine getirmek için var gücü ile çalışacağını vurguladı.
Kabinenin en önemli bakanlıklarından birisi olan Kültür ve Turizm Bakanlığına Ömer Çelik'in getirilmesi ile Adanalılar olarak çok büyük bir sevinç yaşadıklarını söyleyen Ünüvar, bundan sonraki süreçte Adana'nın her alanda daha iyi yerlere gelmesi noktasında üzerlerine düşen sorumluluğun daha da arttığını bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getireceklerini kaydetti.
(ADN-Y)

10.02.2013 13:51:03 TSI

Editör: Wan Haber