Van Kitap Fuarı Nerede, Adresi? Van Büyükşehir Belediyesi’nin himayesinde, Organize Sanayi Bölgesi Fuar Kongre Merkezinde (Erciş Yolu Üzeri) 13-22 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek olan Van Kitap Fuarı’na yüzlerce yazar ve yayınevi katılacak. Ayrıca birçok ünlü yazar ve şair de imza günlerinde Vanlı kitapseverlerle buluşacak.



2019 Van Kitap Fuarına Hangi Yayın Evleri, Hangi Yazarlar Katılacak?

Can Yayınları, Türkiye İş Bankası Yayınları, Yapı Kredi Yayınları, Doğan Yayınları, Tük Dil Kurumu ve Türk Tarih Kurumu yayınları başta olmak üzere 120 farklı yayınevinin katılacağı  fuara ünlü yazarlar Ataol Behramoğlu, Ahmet Ümit, Ahmet Şimşirgil, Ahmet Günbay Yıldız, Abdurrahman Dilipak, Emine Şenlikoğlu, Kahraman Tazeoğlu, Vahdettin İnce, Vehbi Vakkasoğlu ve Emre Dorman olmak üzere 51 yazar ve şair katılım sağlayacak.

 

2019 Van Kitap Fuarına Ücretsiz Ulaşım Nerede?

10 gün sürecek olan kitap fuarına Büyükşehir Belediyesi tarafından Edremit Kent Meydanı, Şişli Öğretmenevi, Hz. Ömer Camii ve Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kampüs alanı olmak üzere 4 noktadan da her saat başı ücretsiz servis kaldırılacak. Aynı zamanda merkez ilçeler başta olmak üzere farklı okullardan 25 bin öğrenci de belediyeye ait araçlarla fuar alanına ücretsiz olarak taşınacak.

 

2019 Van Kitap Fuarı Ne Zaman Açılacak, Kapanış Tarihi ve Saatleri?

Vanlı kitapseverlerin büyük bir heyecanla beklediği fuarın resmi açılış töreni 13 Aralık Cuma günü yapılacak ve her gün 10.00 ile 19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Kaç Kişinin Ziyarat Etmesi Hedefleniyor? Geçtiğimiz yıl 2.si düzenlenen Van Kitap Fuarını yaklaşık 250 bin kişi ziyaret ederken, bu yıl ise 500 bin kişinin ziyaret etmesi hedefleniyor.

 

2019 Van Kitap Fuarı Programı Yazar ve Şairlerin İmza Günü Tarihi ve Saatleri?

 

2_6.png3_6.png4_4.png5_3.png
6_2.png7_2.png8_1.png9.png10.png11-003.pngVanlı Nihat Hoca

Editör: Wan Haber