Ünlü roman yazarı elif şafak sağlık bakanı Mehmet müezzinoğlunun annelik hakkında dediği açıklamaya şok tepki göserdi ve Twitter hesabından sağlık bakanı Mehmet müezzinoğlu'a gönderme yaptı.Elif şafak sağlık bakanı Mehmet müezzinoğluna sürpriz çıkış yaptı..Elif şafak Mehmet müezzinoğlunun annelik açıklamasın tepki gösterdi. Ünlü roman yazarı elif şafak sağlık bakanına annelik eleştirisi yaptı...

Sağlık bakanı Mehmet müezzinoğlu 2015 yılına girerken doğan ilk bebekleri ziyaret etmişti ve açıklamalarda bulunan Mehmet müezzinoğlu annelik için kariyerleri için anneler annelik kariyerinin dışında bir başka kariyere merkeze almamalıdırlar demesi üzerine Elif şafak sosyal medyadan eleştirdi.

Ünlü roman yazarı elif şafakt sağlık bakanı Mehmet müezzinoğlunun bu açıklaması üzerine sosyal medya hesabı olan Twitter üzerinden eleştirererek sağlık bakanına tepki gösterdi ve Şafak, "Annelik 'kariyer' değildir, kadınların hangi kariyeri seçip nasıl yaşayacaklarına siyasetçiler değil, kadınlar karar verir." dedi.

 

elif.jpg

Editör: Wan Haber