Ünlü Pop Şarkıcısı Deniz Seki'ye şok yaratacak bir haber daha! Uyuşturucuyla birlikte hayatı bir anda kötüye giden Seki'ye bir darbe de yapımcısı Bülent Seyhan beyefendiden geldi. Çok Flaş açıklamalarda bulunan Seyhan...
 
 
"BU YIL 100 BİN SATAN ALMBÜM YOK"
Başarılı şarkıcı Deniz Seki'nin yapımcısı müzik dünyasını sarsacak bomba gibi açıklamalarda bulundu. Bülent Seyhan yaptığı açıklamada, ‘Geçen yıl 100 bin satan albüm yok. Varsa da mutlaka büyük çoğunluğu kendileri almıştır.’ diyerek herkesi şok etti.
 
Geçen eylül ayında Doğan Music Company Genel Müdürü Samsun Demir, 100 bin CD satış barajını iki ünlü ismin geçtiğini söylemişti. "Galata" albümü ile Sibel Can ve Yeni Ay albümü ile Sıla bu barajı aşan iki isim oldu.
 
Yılbaşı konserini Kıbrıs'ta veren başarılı şarkıcı Sibel Can konu ile ilgili olarak, “Geçen yıl albümüm 100 bini geçti ve Altın Plak aldı. Diğer sanatçı arkadaşlarımın da albümlerinin çok satmasını dilerim” demişti.
 
Seyhan Müzik patronu Bülent Seyhan, yaptığı açıkalamada Deniz Seki'nin albümü için 500 bin TL harcandığını söyleyerek, flaş bir iddia ortaya attı. Seyhan, “Bu yıl 100 bin satan albüm yok. Varsa da büyük çoğunluğu kendileri almıştır. Bizim şirketten bu yıl 100 bin satan sanatçı yok” açıklamasını yaparak Deniz Seki'nin de bu barajı aşamayanların arasında olduğunu ifade etti. /Manşet H.

Editör: Wan Haber