Dizi ve sinema dünyasının önemli iki ismi olan İbrahim çelikkol ve Deniz çakır hakkında flaş iddaların ardı arkası kesilmiyor. ünlü oyuncular için tekrar bir araya geldikleri gündemde çok konuşulan söylentiler arasında yer alıyor.İbrahim Çelikkol ve eksi sevgilisi olan Deniz çakır ile tekrar birlikte iddası magazin gündemine damga vurdu.


Ünlü oyuncu ibrahim çelikkol ile kısa bir süre aşk yaşadıktan sonra 10 ay gibi aşk yaşadıktan sonra ayrılan çelikkol eski sevgilisi olan Deniz çakır ile yine aşk yaşadığı haberleri gündemen düşmüyor...


Popüler oyuncu ibrahim çelikkol yaşanan bu olaylar karşısında sessiz kalmayı yeyledi ve sinem kobal hakkında konuşmayacağını söyledi.Gündemde çıkana haberlere göre ve iddalara göre nın haberine göre; Deniz Çakır ise yakınlarına ‘Biz hiç küsmedik. Telefonla konuşup görüşüyoruz. Ama birlikte değiliz’ diyor. Çelikkol ile Çakır, yaklaşık 3 yıl birlikte olmuştu. Çelikkol, Reina'da esmer bir güzelle öpüşürken görüntülenmiş, Çakır da bu ihanet nedeniyle ilişkiye nokta koymuştu.

ibrahim-celikkol.jpeg

 

Editör: Wan Haber