Türk sinemasının bilindik simalarından olan tiyatro ve dizi oyuncusu Altan Karındaş'tan gelen haber sevenlerini hüzünlendirdi. Ünlü oyuncu Altan Karındaş, geçirdiği rahatsızlıktan dolayı acilen yoğun bakıma alındı. Doktorları Altan Karındaş için durumunun iyi olduğunu ve  an itibariyle de bilincinin açık olduğunu ifade ettiler.

Sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısı Altan Karındaş, Marmaris'te yoğun bakıma alındı. Karındaş, hafta sonu mide ağrısı şikayetiyle Marmaris Özel Yücelen Hastanesi Acil Servisine başvurdu. Yapılan kontrollerde mide kanaması geçirdiği belirlenen sanatçı, yoğun bakım ünitesine alındı. Doktorlar Karındaş'ın durumuyla ilgili, bilincinin açık olduğunu ve sağlık durumunun iyiye gittiğini söyledi. Sanatçının tedbir amaçlı yoğun bakımda bir süre daha tutulacağı bildirildi. 

Altan Karındaş Kimdir?
Altan Karındaş, 1928'de İstanbul'da doğdu. İstanbul Belediye Konservatuvarı'nda şan ve tiyatro eğitimi alan sanatçı, 1951 yılında Muhsin Ertuğrul'un Küçük Sahnesinde sanat hayatına başladı. Şehir Tiyatroları, Saim Alpago Tiyatrosu, Gen-Ar Tiyatrosu, Ulvi Uraz Tiyatrosu, Arena Tiyatrosu gibi topluluklarda çalışan Karındaş, bir dönem kendisi adına da tiyatro kurdu. Karındaş, çok sayıda sinema ve dizi filmlerde rol aldı. 

Editör: Wan Haber