Kuaför Harun Cici, canlı müzik dinletisiyle imza attığı saç tasarımlarıyla dikkat çekiyor.
Uluslararası festival ve yarışmalardaki başarılarıyla tanınan ünlü kuaför Harun Cici, Sevgililer Günü sevgililere özel saç tasarımları yapacağını söyledi.
Karataş'taki salona gelenler haftanın bir günü müzisyen Arda Cincil'in flüt performansıyla bir yandan müziği dinliyor bir yandan da saçları usta kuaförün hünerli ellerine teslim ediyor. "Yaptığımız iş, görsel bir sanat bunu müzikle bütünleştirerek salonumuza gelen konuklarımızı mutlu bir şekilde uğurlamanın mutluluğunu yaşıyoruz" diyen Cici, ilklerin şehri İzmir'de sürprizlerinin devam edeceğini anlattı.
14 Şubat Günü sevgililere özel saç tasarımlarını müzik eşliğinde gerçekleştireceklerini söyleyen Cici, "Bu güzel günde İzmir'in güzel kadınları romantizmi salonumuzdayken yaşamaya başlayacaklar" dedi.
Öte yandan saçlarını yaptırmak için gelen Hande Kudret Uzun, 8 yıldır mankenlik yaptığını belirterek şöyle konuştu: "Her gün farklı kuaförlere gidiyorum. Ancak, Harun Cici de gördüğüm manzara karşısında adeta şok oldum. Saçlarım yapılırken müzisyen arkadaşım yan flüt çalarak müzik yapması, bana ve diğer müşterilere mutluluk verdi."
(HÇ-HO-Y)

08.02.2013 13:58:32 TSI

Editör: Wan Haber