Ünlü Şarkıcı Kenan Doğulu ile Ünlü Oyuncu Beren Saat çiftinin çocuk sahibi olacağı iddia ediliyor. Magazin gündemini oldukça meşgul eden Beren Saat'in hamilelik haberine eşi şarkıcı Kenan Doğulu'dan çok özel bir cevap geldi. Bu tür sorulardan hoşlanmadığını dile getiren Doğulu, gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

Kenan Doğulu, dün akşam Nişantaşı'nda bir organizasyona katıldı. Eşi Beren Saat ile açtıkları mekanın yoğunluğundan dolayı İstanbul 'a çok sık gelemediğini söyleyen Doğulu, "Mekanımızla ilgileniyoruz. Ünlü konuklar ağırlayacağız" dedi.

Geçtiğimiz günlerde Beren Saat'in hamile olduğuna dair çıkan haberler Kenan Doğulu'ya hatırlatılınca, "Çok özel konular bunlar. Lütfen böyle şeyler sormayın" diye cevap verdi.

BEREN SAAT KİMDİR?

Beren Saat Ankara’da işletme bölümü okurken ”Türkiye’nin Yıldızları” isimli yarışma programına katıldı. Yarışmayı Özlem Gürler birinci sırada tamamladı, ancak yarışmadan parlayan asıl isim ikinci sırada bitiren Beren Saat oldu. Kısa sürede yapımcıların dikkatini çekti ve 2004 yılında ”Aşkımızda Ölüm Var” isimli televizyon dizisinde rol alarak, oyunculuk kariyerine başlamış oldu.

Asıl çıkışını 2006 yılında ”Hatırla Sevgili” adlı dizide canlandırdığı Yasemin karakteriyle yakaladı. Dizide Cansel Elçin ile beraber başrol oyunculuğunu paylaştı. Ardından 2008 yılında Türkiye’de büyük ses getiren ”Aşk-ı Memnu” dizisinde, Bihter Yöreoğlu karakterini oynadı. Reyting rekorları kıran dizide Kıvanç Tatlıtuğ ile beraber rol aldı ve kısa sürede herkes tarafından tanınır biri oldu. Ünlü oyuncu son olarak 2013 yılında Uğur Yücel’in yönetmenliğini yaptığı ”Benim Dünyam” filminde Ela karakterini canlandırdı

.

Editör: Wan Haber