Popüler şarkıcı Serdar ortaç gündem damga vuran flaş açıklamalar geldi. Ünlü sanatçı bir çok konuya açıklık getirerek samimi itiraflarda bulundu. Ünlü şarkıcı serdar ortaç Ebru gündeş için kalbini kırdım ama kendisi ile hiç küs kalmadık diye aççıklama yaptı.Ünlü şarkıcı serdar ortaç'tan samimi itiraflar geldi. Serdar ortaç Ebru gündeş için küslük hakkında flaş açıklama geldi.Serdar ortaçtan birçok konuya açıklı getirdi.


Beyaz tv de söylemezsem olmaz adlı programa katılan  serdar ortaç bir çok konu için açıklama yaptı. Ebru gündeşten tut Ahmet kaya'ya kadar bir çok önemli konu için flaş ve samimi açıklamalar yaptı. Ünlü şarkıcı programda sinan özedincik oya aydoğan ve pakize suda ile aynı programda yer aldı.

serdar.jpg

Serdar Ortaç'ın açıklamalarından satır başları şöyle;

"EBRU GÜNDEŞ'İN KALBİNİ KIRDIM"

Ebru Gündeş ile hiç küs olmadık. Benim çok büyük bir hatam var. 1997 yılında, Mamak Cezaevi'nde yattığım dönemde beni ilk ziyaret eden kişi Ebru Gündeş'ti. En kötü zamanlarımda hep yanımdaydı. Geçtiğimiz yıl Ebru'nun başına kötü olaylar geldiğinde ise ben tutup bir "Geçmiş olsun" bile demedim. E-mail attım, mesaj çektim, ama yeni numarasını bulamadım. Aslında varmış bende ama basiretim bağlandı. Ebru'nun kalbini kırdım ve şu an ne dese haklı. O hep yanımda oldu ama ben onun yanında değildim. Keşke evine gidip "Geçmiş olsun" deseydim. Keşke yüz yüze görüşseydim. Chloe'da "Mutlaka git, o senin arkadaşın" dedi. Ama gündem çok karışıktı, belki de korktum. Ama neden korkacağım ki; sonuçta Ebru benim arkadaşım…

"GEÇMİŞ OLSUN İÇİN İLK ARAYAN TARKAN'DI"

Tedavi sürecim devam ediyor ama iyiyim. İşlerime devam ediyorum. Sahneye çıkıyorum. Eski sağlığımda değilim tabii ama; çünkü eskiden zıp zıp zıplıyordum, bir an olsun yerimde duramuyordum. Geçmiş olsun için beni ilk arayan kişi Tarkan'dı. Hastanedeki odama yeni girmiştim ki "Yahu ne oldu sana? Büyük geçmiş olsun" diye telefon açtı. Mustafa Sandal, Ebru Gündeş, Sibel Can ve Orhan Gencebay da arayanlar arasındaydı. Sağolsun kimse beni yalnız bırakmadı.

"ARTIK KUMARA VERECEK PARAMIZ YOK"

Ms hastalığının aylık masrafı 10 Bin Euro. Her ay 10 Bin Euro'muz ev kirası gibi hastalığa gidiyor. Chloe paragöz bir kadın değil. Çok para harcamaz. Ucuz şeyler alır ve ucuz şeyler giyer. Tek hevesi makyajdır ve onu da kendi kartlarıyla halleder. Artık çok fazla para harcamıyorum. Ama eskiden paranın değerini bilmezdim. Şimdiyse üç kuruşun hesabını yapıyorum. Eşim Chloe da harcamama izin vermiyor. Artık kumara verecek paramız da yok. Chloe kumarın k'sını duyduğunda bile sinirleniyor. Zaten benim alışkanlıklarımı biliyordu ve evlenmeden önce belirli şartları vardı. Alışkanlıklarımdan vazgeçeceğimden emin olduktan sonra evlilik teklifimi kabul etti. Chloe ile üç yıldır birlikteyiz ve üç yıldır kumarı hayatımdan çıkardım.

"AYLIK 1000 TL'YE ARABA KİRALIYORUM"

Kullandığım araçlar kiralık. Geçmişte 1 Milyon TL'lik bir araba almıştım. Kendi kendime demiştim ki "Sen Serdar Ortaç'sın ve bu arabaya binmelisin." Daha sonra o arabaya binmeye korktum ve sattığımda da epey zarara uğradım. Sonra bir abim araba kiralamamı önerdi "Sıkıldıkça değiştirirsin" dedi. Şimdi aylık 1000 TL vererek araba kiralıyorum.

"BÜLENT ERSOY VE İBRAHİM TATLISES'E ŞARKI VERMEK İSTİYORUM"

Şarkı vermeyi en çok hayal ettiğim kişi Sibel Can'dı; "Kanasın"ı verdim. Ebru Gündeş'in, Muazzez Abacı'nın ve Hülya Avşar'ın da şarkılarımı söylemelerini çok istiyordum; hepsine de şarkı verdim. Çok isteyip de yalnızca Bülent Ersoy ve İbrahim Tatlıses'e şarkı veremedim. Bülent Ersoy'un ve İbrahim Tatlıses'in şarkılarımı okumalarını çok istiyorum.

"AHMET KAYA'NIN EŞİNE HABER YOLLADIM"

Defalarca söyledim. Herkes gençliğinde hatalar yapar. Ahmet Kaya konusunda çok pişmanım. 24 yaşında bir adamın kafası nerden tutarsan oraya gidiyor. "Bu iyidir" diyorlar, gidiyorsun. "Bu kötüdür" diyorlar, gidiyorsun. Hayatımın hatasını yaptım. Ailesinden defalarca özür diledim ve "Keşke yaşasaydı" dedim. Eşine çok haber yolladım ama dönmedi. Dönmesini de bekleyemeyiz çünkü beni hatalı görüyor. Huzurunuzda tekrar özür diliyorum Ahmet Kaya'nın eşinden…

"SU VERSELER YETİYOR"

Artık hiçkimseyi kırmamaya çalışıyorum. Eskiden insanları üzer ve kırardım. Ekibime kötü davranırdım. Artık bu hatalarımı görüyor ve yapmıyorum. Son 10 yıldır insanları üzmemeye ve kırmamaya özen gösteriyorum. Eskiden birçok kulis isteğim olurdu, şimdiyse su verseler yetiyor.

"SİNAN AKÇIL'IN DİNLEYENİ VARSA BİZE NE?"

Bence Sinan Akçıl'ın sesi kötü değil. Albüm yapabilir. Kendi besteleri de var. Yapımcısının masrafı da yok. Bestelesin ve okusun. Dinleyeni varsa bize ne?

"AJDA PEKKAN İLE BÜLENT ERSOY BARIŞIR"

Ajda Pekkan ile Bülent Ersoy barışır. Bir ödül töreni olur, bir araya gelirler. Göz göze gelmeleri bile barışmalarına yeter.

 

"GÜLBEN ERGEN'İN EVLENDİĞİNİ ŞU AN ÖĞRENDİM"

Ata Demirer ile Özge Borak'ın boşanmalarına şaşırmadım. Çünkü Türkiye'deki boşanmalara artık hiç şaşırmıyorum. Her on çiftten dokuzu ayrılıyor. Chloe Türkiye'ye geldiğinde "Ben bu kadar boşanmanın olduğu bir ülke görmedim" demişti. Gülben Ergen'in evlendiğini bilmiyordum şu an öğrendim. Çocukları olduğunu ve eşinden ayrıldığını biliyordum ama yeniden evlendiğini bilmiyordum.

Editör: Wan Haber