Erkekler Basketbol Bölgesel liginde mücadele eden Kayseri temsilcilerinden Üniversiteler Gençlik ve Spor Kulübü hafta sonu deplasmanda oynadığı müsabaka da Adana Elitspora 91-86 yenilerek ligdeki 5. yenilgisini aldı.
Antrenör Oyuncu Hasan Aksoyak maçtan sonra yaptığı değerlendirmede "Takımda sınavları ve sakatlıkları bulunan oyuncularımızdan dolayı deplasmana eksik bir kadroyla gittik. Özellikle pota altında çok sorun yaşadığımız ve ilk periyotun başlarında ilk 5 başlayan 2 oyuncumuzun faul problemine girdiği müsabakada ilk yarının bitimiyle soyunma odasına 14 sayı geride girdik. Maçın 2. yarısında yaptığımız savunmayla farkı eritmeye başladık ve rakibimizi yakaladık" dedi.
Aksoyak, "Maçın son periyotu genellikle karşılıklı sayılarla geçti" diyerek değerlendirmesine şu şekilde devam etti:
"Son dakikada yakaladığımız fırsatlardan yararlanamayınca maçtan 5 sayı farkla mağlup ayrıldık.Takımın genel olarak oyunundan memnunum.Deplasmanda aldığımız bu mağlubiyetle 2. tur iddiamızdan uzaklaştık. Bundan sonra kalan müsabakalardaki temel hedefimiz çoğunlukla bugüne kadar fazla süre şansı bulamayan genç oyuncularıma şans vererek onların da tecrübe kazanmasını sağlamak ve ligin sonuna kadar maçın sonuna kadar pes etmeyen kimliğimizden vazgeçmeyerek ligi tamamlamak olacaktır..Bu hafta sonu maçta centilmence mücadele eden ve haklı bir galibiyet alan Adana Elitspor takımı antrenör,idareci ve sporcularını tebrik ediyor bundan sonraki müsabakalarında başarılar diliyorum."
Maçta Hasan Aksoyak'ın 32 sayı, Selçuk Önal'ın 31 sayı, Tevfik Hakan Mutlu'nun 11 sayılık performansı galibiyet için yeterli olmadı.
(AÖ-Y)

07.01.2013 15:48:49 TSI

Editör: Wan Haber