Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İçmeler Turizm Meslek Yüksek Okulu, Turizm Animasyon Programı öğrencileri müfredatta yer alan makyaj ve kostüm bilgisi dersi kapsamında kendi tasarladıkları kostümler ve yaptıkları makyaj ile İçmeler beldesine yürüdü.
Yüksek Okul Müdürü Zekeriya Bingöl ve Öğretim görevlilerinin Yunus Emre Üstgörül ve Halil Evren Şentürk gözetimde ilginç kostümleri ve makyajları ile halkın ilgisini çeken kortej yürüyüşü Yüksek okuldan başladı. İçmelerin merkezinde yürüyüş esnasında halk ile bütünleşen öğrenciler, çocuklarla da şakalaştı.
Yürüyüş İçmeler belediyesine kadar sürdü. Başkan Zeki Eren'i makamında ziyaret eden kortej ekibi keyifli bir sohbetin ardından oradan ayrıldı. Yüksekokul Müdürü Okutman Zekeriya Bingöl yaptığı açıklamada "Bizim amacımızı öğrencilerimizi en iyi şekilde sektöre hazırlamak ve öğrencilerimizi halkla bütünleştirmektir. Bu tür etkinliklerimiz devam edecek. Şuanda özellikle Bodrum ve Antalya Aşçılık ve Animasyon Programı için stajyer öğrenci talepleri gelmeye başladı. Yüksek okulumuz da iyi bir ekip kurduk. Öğretim elemanından, memuruna, güvenlik görevlisinden hizmetliye kadar bütün arkadaşlarım canla başla çalışıyorlar. Hepsini kutluyorum. İnşallah daha iyi işler yapmak içinde elimizden geleni yapacağız" dedi.
(BG-MB-İK)

10.01.2013 15:18:55 TSI

Editör: Wan Haber