Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Yerleşkesi Dumlupınar Üniversitesi (DPÜSEM) Sürekli Eğitim Merkezi'nde düzenlenen kurslara katılan öğrenciler, kurslardan memnuniyetlerini dile getirerek, kurslar boyunca üniversite hayatı yaşadıklarını söylediler.
DPÜSEMİŞ-KUR işbirliğiyle gerçekleştirilen satış görevlisi, yönetici asistanlığı, bilgisayarlı muhasebe, hasta ve yaşlı bakımı kursları Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Yerleşkesi devam ediyor. DPÜSEM'de düzenlenen kurslara ilgi büyük oldu.
Satış görevlisi programına katılan öğrenciler, sekiz hafta devam eden kursların beklemedikleri şekilde kendileri için çok yararlı geçtiğini, üniversite içinde üniversite hayatı yaşayarak konunun uzmanı üniversite hocalarından dersler aldıklarını, öğrendiklerinin hayatlarına değer kattığını, iş ve meslek hayatına bakış açılarının değiştiğini söylediler.
Üniversiteye kursa ilk kez gelirken tedirginliklerini dile getiren bazı öğrenciler, hocaların sıcak ve samimi yaklaşımıyla karşılaştıkları, bu tedirginliklerinin güzel bir birlikteliğe döndüğünü, kursların hayatlarına anlam kazandırdığını, iyi ki gelmişiz dediklerini belirttiler.
Kursların bitiminden önce öğrenciler kurs hocalarıyla bir araya gelerek birlikte güzel bir gün geçiren kursiyerler, bu tür kursların devam etmesinin yararına inandıklarını ifade ederek, "Üniversite ortamında bu kursların olması da ayrı bir güzel" şeklinde konuştular, İŞ-KUR ve kursları koordine eden DPÜSEM'e ve öğretim elemanlarına teşekkür ettiler.
(EFE)

15.01.2013 10:54:34 TSI

Editör: Wan Haber