Uni BJK Başkanı Can Yılmaz ve üyeleri, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ı ziyaret etti. Başkan Orman, Uni BJK Başkanı Can Yılmaz ve Uni BJK üyelerini Beşiktaş'ın Akaretler'deki kulüp binasında ağırladı.
Ziyarette Uni BJK üyeleri tarafından Fikret Orman'a çiçek takdim edildi. Samimi bir ortamda geçen ziyarette Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, öğrencilerle tanıştı ve projeleri hakkında bilgi aldı. Orman, ziyaretle ilgili olarak BJK TV'ye şunları söyledi:
"Başkanın da söylediği gibi onlar bizim geleceğimiz. Birlikte projeler yapacağız. Bu yaşta Beşiktaş için uğraşmaları beni çok mutlu etti. Ziyaretleri için teşekkür ederim."
Uni BJK Başkanı Can Yılmaz ise birkaç projede birlikte çalışacakları bilgisini vererek, "Bu kadar yoğun bir zamanda bizlere vakit ayırdığı için Başkanımıza çok teşekkür ederim. Projelerimizle ilgili konuştuk. Bir kaç projede birlikte çalışacağız. Başkanımız desteklerini vereceğini söyledi" diye konuştu.
Ziyaret sonunda Başkan Fikret Orman, Uni BJK Başkanı Can Yılmaz ve dernek üyeleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
(BH-BH-S)

30.01.2013 15:57:07 TSI

Editör: Wan Haber