Ankara'da düzenlenen Galatasaraylılar Birliği 75. Yıl Kutlaması'na katılan Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal gündeme ilişkin çok özel açıklamalarda bulundu. Transfer konusuna değinen Başkan Aysal, "Hocamızı mutlu edecek bir isim mutlaka önümüzdeki günlerde getireceğiz" dedi.

"TERİM'İ MUTLU EDECEĞİZ"
Devre arası transferi için kendisinin de gönlünden bir sürü isim geçtiğini söyleyen Başkan Aysal, "Benim de gönlümden bir sürü insan geçiyor. Hocanın da gönlünden birileri geçiyor ama tabi bir yerde istediğimiz oyuncuların müsait olup olmaması önemli. Kulüplerin de buna hazır olup olmaması önemli. Ben elimden geleni arkadaşlarımla beraber yapıyorum. Hocamızı mutlu edecek muhakkak bir isim o pozisyon için önümüzdeki günlerde çalışıp getireceğiz. Hoca ilk defa böyle bir pozisyon eksikliğinden bahsetti. Onu doldurmamız gerekiyorsa biz bunu herhalde ocak ayı içerisinde doldururuz" diye konuştu.

"İNŞALLAH BÖYLE DEVAM EDER"
Dün Sivasspor deplasmanından alınan 3 puanla ilgili konuşan Ünal Aysal, "Böyle zor bir dış deplasmandan sonra bir iç deplasman aradaki sürenin çok kısa olmasına rağmen böyle başarıyla bitmesi hakikaten sevindiriciydi. İnşallah böyle devam eder. Hocayı kutladım. Diğer yöneticilerimizi de kutladım. Hakikaten bize büyük mutluluk yaşattılar" diye konuştu.
(BÇ-BÇ-S)

09.12.2012 15:18:28 TSI

Editör: Wan Haber