Antalya'da Gülsüm Kabadayı'nın 4,5 yıldır bakımını üstelendiği yatalak 'Umut' isimli gencin tedavisine, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastaneleri Romatem'den destek geldi.
Antalya'da yaklaşık 4,5 yıl önce geçirdiği trafik kazası sonucu felç olup bilincini yitiren ve 'Umut' adı verilen genç ile ona koruyucu annelik yapan Gülsüm Kabadayı'yı, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastaneleri Romatem'den Samsun Hastanesi İşletme Koordinatörü Sevim Taşkelek ve Fizyoterapist Haris Begoviç ziyaret etti.
Umut'un tedavisini Rusya'ya yakın olması nedeniyle Samsun'da devam ettirmek istediklerini belirten fizyoterapist Haris Begoviç, "Gülsüm anne gerçek Türk annesini temsil ediyor ve bir çok hastaya örnek oluyor. Umut'u Samsun'a götürmemiz halinde birçok gelişme göstereceğini düşünüyorum. Umut'un hastane ortamına ve ekip çalışmasına ihtiyacı var. Orada özellikle hidroterapi ve robotik rehabilitasyon ile havuz ve konuşma terapisi görmesi lazım. Biz her türlü masrafını karşılamaya hazırız. İyi sonuçlar elde edeceğimizi düşünüyorum" dedi.
Koruyucu anne Gülsüm Kabadayı ise Samsun'a Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile gitmek istediğini ve Umut'un yürüyeceğine inandığını belirtti.
(ÇY-SK-GS-Y)

09.02.2013 15:03:54 TSI

Editör: Wan Haber