Ümraniye'de bir kereste deposunda kaynak çalışması sırasında yangın çıktı. Yangında büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, işçiler yanan keresteleri forklift yardımıyla depodan çıkartmaya çalıştı.
Edinilen bilgilere göre yangın, Yenişehir Mahallesi'nde bulunan bir kereste atölyesinde kaynak çalışması sırasında çıktı. Kısa sürede depodaki kerestelerin yanmasıyla büyüyen alevler, yandaki işyerlerini de tehdit etti. İhbar üzerine yangına Ümraniye, Kadıköy, Kartal, Kayışdağı, Dudullu ve Sultanbeyli itfaiye ekipleri müdahalede bulundu. Yangın, itfaiyenin yaklaşık 1 saat süren çalışması sonucu kontrol altına alındı. Büyük çapta maddi hasarın meydana geldiği yangında ölen ya da yaralanan olmadı.
Yangını gören bir işçi, "Ben yan tarafta çalışıyordum. Birden yukarıdan sesler duydum. Dışarı çıktığımda yangını gördüm. Burada her yer boyahane. Allah korusun yan tarafa yangın sıçrasaydı daha da büyüyebilirdi" dedi.
Yangın soğutma işlemleri sırasında bazı işçilerin, depodaki yanan keresteleri forklift aracı yardımı ile çıkartmaya çalıştıkları görüldü.
(MS-ÖFA-ÖZ-Y)

15.12.2012 17:25:55 TSI

Editör: Wan Haber