Manisaspor'un kadrosuna dahil etmek için harekete geçtiği genç yetenek Ümit Yasin Arslan Turgutlu'ya veda etti. Manisaspor'un bu talebine büyük bir jest ile karşılık veren Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, oyuncuyu bedelsiz olarak Manisaspor'a armağan etmişti.
Bugün Ümit Yasin Arslan ve babası Emir Süleyman Arslan belediye başkanı Serhat Orhan'ı makamında ziyaret etti. Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan Ümit'in kısa zamanda süper lig takımlarına transfer olacağına inandığını belirterek, "Ben genç oyuncumuzu Manisaspor maçlarında sahada görmek ve kendisini televizyondan izlemek istiyorum. Ümit Yasin futboluyla olduğu gibi karakteriyle de örnek bir futbolcudur. Böyle karakterli bir evlat yetiştirdikleri için ailesine çok teşekkür ederim. Genç oyuncumuza bundan sonra ki futbol yaşantısında başarılar dilerim" şeklinde konuştu.
Ümit Yasin Arslan ise;" Geçtiğimiz sezon 3.lig, bu sezon 2.lig ve şimdi de Belediye Başkanımızın büyük desteği ile PTT 1.ligin lideri Manisaspor'a transfer oluyorum. Turgutluspor benim yuvam, Turgutlu'yu her zaman en iyi şekilde temsil edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Benim Manisaspor'a transferimde başta Belediye Başkanı Serhat Orhan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.
Öte yandan genç oyuncuya bugün Manisa'da resmi imza töreni düzenleneceği öğrenildi.
(İLK-RFK-S)

14.01.2013 15:05:14 TSI

Editör: Wan Haber