Uluslararası Ayakkabı Terlik, Saraciye ve Yan Sanayileri Yaz Fuarı (GAPSHOES), 13 Aralık Perşembe günü kapılarını açacak.
Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu ve Gaziantep Kunduracılar Odası işbirliği ile düzenlenecek fuarın açılış töreni saat 14.00'da gerçekleşecek.
Ortadoğu Fuar Merkezi'nde (OFM) düzenlenecek fuarda başta Gaziantep olmak üzere Adana, Çorum, İstanbul, Kahramanmaraş, Kayseri, Konya, Antakya, Samsun ve Şanlıurfa'dan firmalar katılacak.
Sektörün 2'inci büyük olma özelliğini taşıyan fuarda, erkek, kadın, çocuk, spor, terlik, iş emniyet, askeri ayakkabı, çanta, cüzdan, kemer, seyahat çantaları, ayakkabı tabanı, aksesuar, tekstil, ve kimyevi maddeler gibi ürünler sergilenecek.
Ortadoğu Ülkeleri ve Türki Cumhuriyetleri başta olmak üzere yaklaşık 15 bin kişinin ziyaret etmesi beklenen fuarda 250 firma ürünlerini sergileyecek. 4 gün boyunca saat 10.00 ile 19.00 saatlerinde ziyaretçilerini ağırlayacak olan GAPSHOES Yaz Fuarı yine yaz modasına damgasını vuracak.
Fuarın açılış törenine, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın katılması bekleniyor.
(HD-MEF-Y)

06.12.2012 14:14:43 TSI

Editör: Wan Haber