Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yapılacak olan yatırımları değerlendirmek amacıyla Ulus Mahalle Muhtarı Celal Gödüç'ü ziyaret etti.
Mahallenin Gazi Bulvarı'ndaki hizmet ömrünü tamamlayan 16 dönümlük Fatih Sultan Mehmet Parkı'nı yenilediklerini anlatan Başkan Tütüncü, "Sanat galerileri, masal kahramanlarımızın heykelleri, Selçuklu mimarisi büfesi, taş işçiliği, renkli ışıklandırmanın olduğu su havuzu ile Fatih Sultan Mehmet Parkı'nı Antalya'nın en güzel parklarından biri haline getirdik" dedi.
İçerisindeki mobilyaları eskiyen, hizmet veremez hale gelen 4 dönümden oluşan Sadettin Küçük Parkı'na da modern bir imaj kazandırdıklarını aktaran Başkan Tütüncü, hazırlanan proje kapsamında yeniden inşa edilen parkta, sosyal ve kültürel aktivitelerin yapabileceği bir tesisin de bulunduğunu kaydetti. Başkan Tütüncü, koşu parkuru, yeniden düzenlenen basketbol sahası ve açık hava spor aletleri ile vatandaşlara ve çocuklara spor yapma imkanı sundukları parkta, modern bir muhtar evi de inşa ettiklerini dile getirdi.
Kanalizasyon, doğalgaz, elektrik alt yapı kazıları sonucu, mahalledeki yolların ve kaldırımların kullanılamaz hale geldiğini belirten Başkan Hakan Tütüncü, Antalya Su ve Atık Su İdaresi'nin (ASAT) kazı çalışmalarının ardından Ulus'taki tüm caddelerin ve sokakların asfaltını yapacaklarını belirtti. Başkan Tütüncü, mahalle ile Naciye Havva Manavuşak İlköğretim Okulu arasında ulaşımı sağlayan Gazi Bulvarı'ndaki alt geçidini de yeniden düzenleyerek yaya ulaşımına açtıklarını söyledi.
Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, Muhtar Celal Gödüç'le beraber, inşası bitme aşamasına gelen muhtar evini inceledi, hizmete giren Saadettin Küçük Parkı'nı gezdi.
(SK-Y)

04.02.2013 10:46:34 TSI

Editör: Wan Haber