AKParti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar Devrek Kaymakamı Cem Afşin Akbay, Devrek AK Parti İlçe Başkanı Özcan Özmekik ve İl Genel Meclisi Üyeleri Nazmi Öksüz, Vacit Durdubaş ve Şahin Aldıbaş ile birlikte Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar'ı Devrek'e kurulması planlanan MOBESE sistemi hakkında makamında ziyaret etti.
Devrek'te ki misafirleri ile birlikte Genel Müdür Mehmet Kılıçlar'ı ziyaret eden Ulupınar, Devrek'te MOBESE sistemi kurulması gerektiğini ve kendisinin de bu konuda her türlü desteği verdiğini ve girişimlerde bulunduğunu söyledi. Daha öncede konuyla ilgili İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ve Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Pek ile görüştüklerine değinen Ulupınar şunları söyledi:
"Devrek'e en kısa sürede MOBESE sistemi kurulması için bir miktar ödeneğe ihtiyaç duyuyoruz. Bu nedenle daha önce MOBESE sistemi ile ilgili girişimlerimiz olmuştu. İçişleri Bakanımız İdris Naim Şahin ve Emniyet Genel Müdür Yardımcımız Ahmet Pek ile görüşmüştük ve konuyla ilgili olumlu sonuçlar almıştık. Süreci hızlandırmak adına Devrek Kaymakamımız, Devrek İlçe Başkanımız ve İl Genel Meclisi Üyelerimiz ile birlikte Emniyet Genel Müdürümüz Mehmet Kılıçlar'ı makamında ziyaret ettik ve talebimizi tekrar ilettik. Konuyla ilgileneceğini ve elinden gelen desteği vereceğini söyledi. İnşallah en kısa süre içerisinde konu ile ilgili çalışmalar başlayacak. Bizlerde konunun takipçisi olmaya devam edeceğiz" dedi.
(FE-OA-Y)

21.01.2013 12:27:51 TSI

Editör: Wan Haber