AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ile Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş'ten vatandaşlara anlamlı ziyaret.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ve Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş hastanelerde ve evlerinde hasta yatan vatandaşlar ile vefat eden vatandaşların tek tek evlerine giderek geçmiş olsun ve taziye ziyaretleri gerçekleştirerek vefa örneği sergiliyorlar.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ile Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ilk ziyaretini geçtiğimiz ay aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve By-Pass ameliyatı geçiren Çaydeğirmeni Belediye Meclis Üyesi Şaban Postal'a gerçekleştirdi. Postal'ın evine gerçekleşen ziyarette geçmiş olsun dileklerini iletip sağlık durumu hakkında kendisinden bilgi aldılar. Şaban Postal'ı gayet iyi gördüğünü bildiren Ulupınar," Bizler sadece seçimlerde vatandaşlarımızın yanında değiliz. İyi ve kötü günde her zaman yanlarında olup onları yalnız bırakmamaya çalışıyoruz. Kapılarını çalıp sorun ve sıkıntılarıyla bizzat yakında ilgilenmek istiyoruz. Bu bağlamda Belediye Başkanımız Satılmış Gebeş'le birlikte Çaydeğirmeni'ne emek vermiş Belediye Meclis Üyesi Şaban Postal'a geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdik. Kendisini gayet iyi gördük. Bir an evvel sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz''dedi. Hasta ziyaretinin ardından Ulupınar ve Gebeş geçtiğimiz hafta aramızdan ebediyete göç eden beldenin sevilen şoför esnaflarından Zeki Yılmaz'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundular. Yılmaz ailesi ile bir araya gelen Ulupınar ve Gebeş başsağlığı dileklerini bildirdiler.
(FE-

10.01.2013 14:15:58 TSI

Editör: Wan Haber