Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, AK Parti Genel Merkezinde yurdun çeşitli illerinden Belediye Başkanların, Belde Başkanlarının ve Belediye Meclis Üyelerinin AK Parti'ye geçişi için düzenlenen toplantıya katıldı.
AK Parti Genel Merkezi Yerel Yönetimler Başkanlığında Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Menderes Türel ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılarının hazır bulunduğu toplantıya katılım beklenenin üzerinde gerçekleşti.
Düzenlenen toplantı ile ilgili bilgi veren AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ''AK Parti Genel Merkezimizde Partimize katılmak isteyen il, ilçe, belde Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Üyeleri ve Belediye Meclis üyelerini Yerel Yönetimler Başkanımız ve Başkan Yardımcılarımızla birlikte ağırladık. Ülkemizin Afyonkarahisar, Çankırı, Düzce, Karaman, Muğla, Balıkesir ve Şanlı Urfa illerimizden Belediye Başkanlarımız, İl genel Meclisi üyelerimiz ve Belediye Meclisi Üyelerimizden bazı isimler partimize katıldı. Konuklarımızla birlikte AK parti Grup Toplantısında Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasını dinledik. Daha sonra Başbakanımız tarafından Partimize katılan başkanlarımıza ve üyelerimize rozetleri takıldı. Bütün başkanlarımıza ve üyelerimize partimize katılmış olmalarının hayırlı, uğurlu olmasını diliyor ve başarılı olmalarını temenni ediyorum. Partimize gün geçtikçe katılımlar çoğalıyor. Partimiz gittikçe daha da güçleniyor ve büyüyor" dedi.
Organize edilen proğramda Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ve İl genel Meclisi Üyelerinden kırk kişi AK Parti'ye geçti.
(FE-OA-Y)

23.01.2013 12:22:43 TSI

Editör: Wan Haber