AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından Cumartesi günü 10. Adana'da düzenlenen Yerel Yönetimler Toplantısına katıldı.
AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen bölge toplantılarının 10.'su Adana'da gerçekleştirildi. Adana, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Mersin, Osmaniye teşkilat yöneticileri ve belediye başkanlarının hazır bulunduğu toplantıya Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Menderes Türel ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcıları ile Adana, Mersin, Kahramanmaraş, Osmaniye, Gaziantep, Kilis, Hatay milletvekilleri katıldı.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar Toplantı ile ilgili yaptığı açıklamada , "Yerel Yönetimler olarak Adana, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Mersin, Osmaniye illerimizi kapsayan bu bölgemize çok önem veriyoruz. Yerel Yönetimler Başkan yardımcıları olarak, bütün bölgelerde olduğu gibi bu bölgedeki çalışmalarımızı da çok büyük dikkatle sürdürüyoruz. AK Parti bugüne kadar hep önemli reformların ortaya konması için ciddi adımlar attı. Bu reformlardan en önemlisi de Büyükşehir Belediye Yasasının kabul edilmesidir. Büyükşehir Yasası da belki başlangıçta bazı sıkıntılar getirmiş olabilir. Nüfusu az olan belediyeler kapanıyor. Ancak, yasa sayesinde hizmetin daha verimli daha hızlı vatandaşlarımıza ulaşması sağlanacak. Bugün dünyada parlayan bir ülke olabilmiş isek bu cesaret ve kararlılığımız sayesindedir. Belde belediyelerini kapatırken amacımız ilçe belediyelerimizin çok daha iyi hizmet vermesini sağlamaktır. Bu nedenle AK Parti olarak Yerel Yönetimlere çok önem veriyoruz" dedi.
(FE-OA-Y)

29.01.2013 12:45:40 TSI

Editör: Wan Haber