Uludağ Üniversitesi'nda sıcak çorba projesi başlatıldı. Öğrenci Konseyi, final sınavları için sabahın ayazında fakülteye gelen öğrencilere sıcak çorba ikram ediyor. Finaller için zamanla yarışan öğrenciler, ikram edilen çorba ile kısıtlı olan zamanlarını iyi değerlendiriyor.
Uludağ Üniversitesi Öğrenci Konseyinin öğrencilere yönelik yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Final sınavları için zamanla yarışan öğrenciler, ikram edilen çorba ile geri kalan zamanlarını sınavlara çalışarak kullanıyorlar. Yapılan anlaşma gereği özel yemek firmaları, sabah kazanlar ile getirdikleri çorba ve ekmekleri öğrencilere ikram ediyor. Dağıtılan çorba ve ekmeği alan öğrenciler ellerindeki çorbalar ile sınava girecekleri sınıflara gidiyorlar.
Yapılan ikramdan öğrencilerin çok memnun kaldığını dile getiren Uludağ Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Lütfü Örs, çalışmalarımız ile arkadaşlarımıza yardımcı olmak ve sınavlara daha iyi hazırlanmalarını sağlamak amacındayız. Örs, "Gündüz öğrenim gören arkadaşlarımız için yemekhanede şartlarını daha iyi hale getirdik. İkinci öğrenim gören arkadaşlarımız içinde akşam yemekhanede yemek çıkarmak için çalışmalarımız devam ediyor" dedi.
(AÇ-İHS

15.01.2013 11:05:56 TSI

Editör: Wan Haber