Yerköy Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Selim Atik ile beraberindeki heyet Yerköy Şehit Aileleri Derneğini ziyaret etti.
Yerköy Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından organize edilen istişare toplantısının ardından Yozgat Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı ile İlçe Ocak Başkanları ve yöneticileri, Yerköy Şehit Aileleri Dernek Ahmet Kepir ve şehit yakınlarını ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Yerköy Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Selim Atik, "Vatanın ve Milletin bölünmez bütünlüğü için toprağın kara bağrına düşen Aziz Şehitlerimizi ve onları bu vatan için yetiştirip büyüten ailelerini hiçbir zaman unutmayacağız ve yalnız bırakmayacağız. Bu bizim boynumuz borcudur" dedi.
Ziyarette şehitler için okutulan Kuran-ı Kerim' den sonra Şehit ailelerimizin sıkıntıları ve önerilerini dinlediklerini ifade eden Atik, " Alparslan Türkeş 'Hepiniz Birer Türk Bayrağısınız, Bayrağı Lekelemeyin Kirletmeyin Yere Düşürmeyin' demiştir. Vatanın ve Milletin Bölünmez bütünlüğü için şehadet şerbetini içen aziz Şehitlerimizin hatıralarına ve ailelerine ve bizlere emanet ettikleri aziz vatanımız ve milletimiz için var gücümüzle Rahman ve Rahim olan yüce Allah'ın izni ile mücadele edeceğiz "diye konuştu.
(ÖE-AÖ-Y)

04.02.2013 16:46:54 TSI

Editör: Wan Haber