Manisa Özel ODTÜ Ülkem Koleji Okul Aile Birliği tarafından kardeş okullar yararına başlatılan "Kitabını Paylaş" ve "Sende Üşüme Arkadaşım" isimli kampanya kapsamında ihtiyaç sahibi öğrencilere kitap ve kıyafet yardımı yapıldı.
Kampanyalar hakkında bilgi veren Okul Aile Birliği Başkanı Filiz Savaş, "Kitabını Paylaş' kampanyamızın amacı, okuma kitabına sahip olmayan diğer okuldaki öğrencilerimizle kitaplarımızı paylaşmak ve hayal güçlerinin gelişmesine yardımcı olmaktı. Diğer kampanyamızın amacı da çocuklarımızın fiziksel gelişiminin hızlı olduğu bu dönemlerde, küçük gelen kıyafetleri ihtiyacı olan çocuklarla paylaşmak ve çocuklarımızın yüzünde tebessüm yaratabilme adına yapılmıştır. Bizlere destek olan tüm velilerimize, öğretmenlerimize ve okul aile birliği üyelerimize teşekkür ediyorum." dedi.
Ülkem Koleji Rehber öğretmeni Burcu Yamak ise "Değerlerin öğretilmesi açısından yapılan bu çalışma ile gönderilen kitap ve giysiler, öğrencilerimizde yardım duygusu ve paylaşma gibi değerlerin kazanımlarını sağlayacaktır." diye konuştu.
(ÖND-Y)

16.01.2013 17:52:56 TSI

Editör: Wan Haber