Uğur Akademik Anadolu Lisesi yöneticileri, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'ı makamında ziyaret etti.
Uğur Akademik Anadolu Lisesi Müdürü Sabri Hacısüleymanoğlu, Halkla İlişkiler Müdürü Fırat Cenk, Uğur Dershanesi Butik SBS Şube Müdürü Aylin Tat, Samsun Uğur Dershaneleri Şube Geliştirme Müdürü Serap Can, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'ı makamında ziyaret ederek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.
44 yıllık deneyim ile dershanecilik sektörünün lokomotifi olan Uğur Dershaneleri okullaşma yolunda çalışmalarını sürdürürken bu konudaki öncü rolü Samsun Uğur Dershanesi'nin üstlendiğini dile getiren Uğur Akademik Anadolu Lisesi Müdürü Sabri Hacısüleymanoğlu, "Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dershanelere yönelik 'Okula Dönüşün' çağrısına ilk olarak Samsun'dan Uğur Akademik Anadolu Lisesi olarak cevap vermiş bulunuyoruz.
Atakum ilçesinde açılan Özel Samsun Uğur Akademik Anadolu Lisesi 2012-2013 eğitim-öğretim döneminde eğitime başladı. Öğrencilerimizin üniversite sınavlarıyla ilgili tüm ihtiyaçlarını burada karşılıyor, normal müfredatı uyguluyoruz. Zorunlu ve seçmeli dersleri eksiksiz veriyoruz. Tüm bunlara ilave olarak YGS-LYS formatlı dersler, deneme sınavları, ek çalışmalarla öğrencilerimizin akademik hayata atılacakları sınavlara yönelik çalışmalar yapıyoruz. Yani dershanecilikteki tecrübemizi liseye taşıyoruz. Buna ilave olarak İki yabancı dil eğitimi de okulumuzda veriyoruz" dedi.
Yaptıkları ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Fuat Köktaş, "AK Parti iktidarı ile eğitim de büyük atılımlar oldu. İlk ve ortaöğretim kitapları ücretsiz olarak dağıtılıyor. Eğitim sistemi tepeden tırnağa bilişim teknolojisinin ürünleri ile donatıldı.Uğur Akademik Anadolu Lisesi yöneticilerine çalışmalarında başarılar diliyorum" diye konuştu.
(MAY-AŞ-Y)

09.12.2012 17:50:46 TSI

Editör: Wan Haber