Bölgesel amatör ligde mücadele eden Öz Espiye Belediyespor için Yardımlaşma ve Dayanışma Gecesi düzenlendi. Geceye bu kulübe usulsüz yardım topladığı gerekçesiyle 4,5 ay hapis yatan Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere de katıldı.
İlçedeki bir düğün salonunda düzenlenen geceye, Espiye Kaymakamı Osman Bilgin, Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere, Soğukpınar Belde Belediye Başkanı Özcan Özdemir, AK Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Akkaya, Öz Espiye Belediyespor Kulüp Başkanı Galip Akmaz ve Kulüp Yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı.
Gecede konuşan Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere ''Öz Espiye Belediyespor'un yardımlaşma ve dayanışma gecesinde olmaktan onur duyuyorum, her zaman Espiye olarak takımımıza destek çıkmamız gerekiyor, ben ve arkadaşlarım 4,5 ay aranızda olamadık. Öz Espiye Belediyespor çok zor günler geçirdi ama başta Sayın Kaymakamımız Osman Bilgin olmak üzere Kulüp Başkanım Galip Akmaz,Kulüp Yöneticileri,Hocaları ve futbolcular Öz Espiye Belediyesporu yalnız bırakmadıkları ve ellerinden gelenin en fazlasını yaptıkları için çok teşekkür ediyorum" dedi.
(FB-ÖS-S)

11.02.2013 11:52:34 TSI

Editör: Wan Haber