UEFA Beşiktaş kulübümüz ve aralarında başka avrupa kulüblerinde aralarında olduğu bu futbol kulüblerine finansal gelir ve giderler ile alakalı inceleme yaptı ve bu nedenle bazı kulüblere kötü haber yolda gibi gözüküyor.UEFA'dan Beşiktaş a beklenmedik kötü haber geldi. UEFA yazılı açıklama ile beşiktaş ve bazı kulüblere kötü haberi duyurdu.

 


UEFA Beşiktaş ve bjk gibi bazı kulüblerin maliyet gelir ve sınır durumu aşımı ile ilgili başlattığı ineleme hakkında çalışmaların devam edeceğin açıkladı.


Beşikta kanadında yönetici Melih Sami esen daha önce UEFA finans için yetkililer ile bir araya gelmişti.Bunun için BJK yöneticileri  gelecek yıl için beşiktaşın bütçe ve raporları sunmuştu.


Daha önce UEFA yetkilileri ile kulüb hakkında finansal inceleme çerçevesinde UEFA yetkilileri ile görüşüldüğünü ve sunum yapıldığını ve bu sunumun değerlendirilip tekrar kulüb yetkililerine değerlendirmede bulunacaklarını dile getirmişti.

Finansal incelemeye, farklı ve yeni futbol kulübleri eklendi. UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulu; Sparta Prag, Olympique Lyon, Panathinaikos, Ruch Chorzow ve VfL Wolfsburg'dan oluşan diğer 6 kulüpten de finansal durumları hakkında bilgi istedi. Bu kulüpler de Şubat 2015'e kadar UEFA'yı finansal durumları hakkında bilgilendirecek.Açıklamada, bu 6 kulübün, UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulu'na finansal durumları hakkında rapor sunmaları gerektiği belirtildi.

 

bjk.jpeg

Editör: Wan Haber