Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen UEFA Pro Lisans Kursu'nun ikinci etabı tamamlandı.
27 Aralık 2012 8 Ocak 2013 tarihleri arasında Antalya Mardan Palace'da düzenlenen kursa; Bülent Korkmaz, Bülent Uygun, Cihat Arslan, Ergün Penbe, Faruk Korkmaz, Hakan Kutlu, Levent Şahin, Mehmet Altıparmak, Mehmet Özdilek, Mutlu Topçu, Osman Özköylü, Rahim Zafer, Soner Tolungüç, Tayfur Havutçu, Ümit Özat ve Zafer Turan kursiyer olarak katıldı.
UEFA Pro Lisans Kursu'nda Ömer Kaner, Muammer Birdal, Tuna Güneysu, Rasim Kara, Zeki Çol, Niyazi Eniseler, Ömer Ateş ve Arda Coşkun eğitmenlik görevini üstlenirken; Andreas Morisbak ve Altan Tanrıkulu ise organizasyonda konuşmacı olarak yer aldı.TFF Futbol Gelişim Direktörü Tolunay Kafkas ile birlikte Eğitim Müdürü Yücel Uyar ve Eğitim Sorumlusu Emir Şiranlı da kurs süresince hazır bulundu.
A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile yardımcıları Okan Buruk ve Tayfun Korkut ile Ümit Milli Takım Antrenörü Gökhan Geylani de UEFA Pro Lisans Kursu'na ziyarette bulundu. Avcı, eğitimler hakkında bilgi aldı ve kursiyerlerle sohbet etti. UEFA Pro Lisans Kursu'nun katılımcıları ayrıca Antalya'da düzenlenen TFF Bölge Karmaları Etkinliği karşılaşmalarını seyretti.
UEFA Pro Lisans Kursu'nun ilk etabı 28 Mayıs 9 Haziran 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilmiş, kursiyerler Ekim 2012'de UEFA Antrenör Eğitimi Kursiyer Değişim Programı'na katılmıştı.
(RFK-RFK-S)

08.01.2013 12:04:51 TSI

Editör: Wan Haber