Şarköy ilçesine bağlı Uçmakdere Köyü Muhtarı Recep Karaoğlu (78) kısa bir süre önce yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak Tekirdağ Devlet Hastanesi'nde vefat etti.
Tarihi ve turistik özellikleri ile bilinen Uçmakdere Köyü'nde iki dönemdir muhtarlık görevini yerine getiren, emekli öğretmen Recep Karaoğlu'nun cenazesi, 16 Aralık Pazar günü, köy camiinde kılınan öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası, köy mezarlığına defnedildi.
Yağışlı havaya rağmen cenazeye; Şarköy Kaymakamı Zekeriya Güney, Garnizon Komutanı Üsteğmen Süleyman Atılgan, Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, Mürefte Belediye Başkanı İlhan Koçer, İl Genel Meclis Üyeleri; Sebahattin Karayer, Recep Kanter, CHP Tekirdağ eski il başkanı Kadir Albayrak, siyasi parti temsilcileri, köy muhtarları, kamu ve özel kurum temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Kanserden vefat eden Uçmakdere Köyü Muhtarı Recep Karaoğlu'nun köşe yazısı yazdığı gazetelerden; Şarköyün Sesi Gazetesi, Tekirdağ Yeni İnan Gazetesi ve Malkara Saygın Gazetesi sahipleri ve yöneticileri de cenazede hazır bulundu.

16.12.2012 16:12:38 TSI

Editör: Wan Haber