Kurtlar vadisi pusu yayınlanan son bölüm ile yani 241.  bu haftaki bölümde yine heyecan aksiyon ve gerilim üst düzeydi ve kvp severleri ekranları başına yapıştılar adeta. Kurtlar vadisi pusuda polat alemdar rehin alınan cahit ve safiyeyi yapılan muhteşem bir operasyon sonrası kurtarıyor.Pusatın gözünde ve hedefinde ise konseye girmek var ve teklifi kabul ediyor.

 

Kurtlar vadisi pusuda heycan yine dorukta yaşandı. Ekranların tutkusu Kurtlar vadisi pusuda işler kör düğüm gibi karıştı.kvpde her hafta heyecan tırmanıyor.Tüm türkiyeyi ekranlara kitleyen kurtlar vadisi pusuda polat alemdar ele geçirmek isteyen hanedanlar safiye ve cahiti koz olarak kullanmasından sonra polat brandona kendini teslim ediyor. Emniyete götürülmek üzere olan polat alemdar yolda tapınakçıların saldırısına maruz kalıyor.

 

Polat bir kez daha Brandon'ın oyununu bozarken yerleri belirlenen Safiye ve Cahit için baskın düzenliyor ve her ikisi de tapınakçıların elinden kurtarılıyor. Bu arada Pusat ise babası gibi konseye girmek için kendisine sunulan petrol ticaretini kabul ediyor.

 

kurtlar-003.jpg

Editör: Wan Haber