Rusya'nın başkenti Moskova'da bu yıl 15.'si düzenlenen CSTB 2013 fuarında, televizyon ve iletişim teknolojilerindeki en gelişmiş ürünler sergileniyor.
Moskova'daki Crocus EXPO Fuarcılık Mekkezi'nde 29-31 Ocak tarihleri arasında düzenlenen CSTB 2013 fuarına, televizyon yayınları teknolojisi alanında faaliyet gösteren yerli ve yabancı 450'den fazla firma katıldı. Dijital televizyon, uydu TV, IPTV, OTT, mobil TV, HDTV, 3DTV, Tv continent, uydu iletişimi, mobil multimedya iletişimi gibi televizyon yayıncılığının her alanını kapsayan fuarın yaklaşık 25 bin kişi tarafından ziyaret edilmesi bekleniyor.
Fuarda özellikle dijital yayıncılık sistemleri ve mobil tv sinyali yakalama makineleri büyük ilgi görüyor. Rusya'nın ve dünyanın önde gelen televizyon kanalları da kullandıkları yayın teknolojisini izlenime sunarken, bazı eğlence kanalları ise ziyaretçiler için özel yarışmalar düzenliyor.
Fuara katılan Vestel firmasının Rusya Temsilciliği Genel Müdürü Kıvanc Işık, "Vestel olarak büyük atılım yaptığımız profesyonel ürünlerin tanıtımını yapıyoruz. Özellikle reklam, marketing amaçlarına uygun televizyon görüntü çözümleri, kiosklar, toten dediğimiz alışveriş merkezleri, hastane ve istasyonlardaki enformasyon panel ekranlarını tüketicilerimizle buluşturuyoruz. Bu fuara 8'inci kez katılıyoruz ve her sene bunun geri dönüşünü hissediyoruz. Aldığımız siparişleri gerekirse Türkiye üzerinden veya buradaki fabrikada üreterek karşılıyoruz" dedi.
(İHA-OK-D)

31.01.2013 11:16:03 TSI

Editör: Wan Haber