Tuzla Belediyesi Kent Konseyi'ne Okul Aile Birliği ve Kültür ve Sanat çalışma grupları katıldı.
Tuzla Belediyesi Kent Konseyi'nin olağan genel kurul toplantısı, Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Tuzla Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Gerçekleştirilen toplantıda Okul Aile Birliği ve Kültür ve Sanat çalışma grupları Kent Konseyi'ne katıldı.
Toplantıda konuşan Kent Konseyi Başkanı Ergül Özdemir, Kent Konseyi'nin Tuzla için yararlı çalışmalar ve projeler ürettiğine değindi. Ergül Özdemir, "Biz, gönüllülük esasıyla elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu hizmeti sunarken şeffaflık ve katılımcılıktan yanayız. Herkesi bu sürece katkı vermeye bekliyoruz" dedi.
Tuzla Belediye Başkan Yardımcıları Av.Mehmet Çelikel ve Dr. Turgut Özcan da yaptıkları konuşmalarda, Kent Konseyi'ne hizmetleri için teşekkür etti ve yeni çalışmalar için katılımcılık çağrısında bulundu.
Toplantıda, Kent Konseyi bünyesine Okul Aile Birliği ve Kültür ve Sanat çalışma gruplarının katılımı üyelerce oylanarak kabul edildi. Toplantı, Kent Konseyi üyelerinin çalışmalar hakkındaki değerlendirmesi ile sona erdi.
(HÇ-ET-Y)

31.01.2013 12:09:01 TSI

Editör: Wan Haber