Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bölgede yapılacak hizmetleri anlatmak ve talepleri dinlemek amacıyla Zafer Mahalle Muhtarı Muhsin Karayakuplu ile bir araya geldi.
Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Ali Acar ve yatırımcı birimlerin müdürlerinin de eşlik ettiği ziyarette Başkan Tütüncü, mahalle sakinlerine en önemli beklentileri olan asfalt konusunda sevindirici haber verdi. Başkan Tütüncü, sitelerin olduğu bölgedeki eskiyen, hizmet veremez halen yolların asfalt çalışmasını, Antalya Su ve Atıksu İdaresi'nin (ASAT) kanalizasyon çalışmasını bitirmesinin ardından yapacaklarını belirtti.
Modern bir muhtar evi yaptıkları Zafer Mahallesi'nin yeşil alan ihtiyacını da karşıladıklarını belirten Başkan Tütüncü, Antkoop Siteleri'nin yanında, miting alanı olarak bilinen ve bölge sakinlerinin görüntü kirliliği ile asayişten şikâyetçi olduğu 20 dönümlük alanı güzel bir park haline getirdiklerini anlattı. Başkan Tütüncü, 700 metre uzunluğunda yürüyüş parkuru, açık hava spor aletleri ve oturma alanlarının olduğu parkta, bölge sakinlerinin hem spor hem de sosyal aktivitelerini yapabildiklerini kaydetti. Başkan Tütüncü, mahalledeki Şehit Jandarma Komando Onbaşı Çetin Çakmak Parkı'nı yenileyerek, şehidin ismine yaraşır hale getirdiklerini söyledi. Mahalledeki taksi durağı binasını modern bir mimari anlayışla yenilediklerini aktaran Başkan Tütüncü, Kepez'in en büyük semt pazarı olan Cumartesi Pazarı'nın yanına 8 bin 400 metrekare otopark inşa ettiklerini ifade etti.
(SK-Y)

25.01.2013 11:31:31 TSI

Editör: Wan Haber