Kepez Belediyesi'nin "Çocuk Filmleri Gösterimi Başlıyor" etkinliği kapsamında, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani öğrencilerle birlikte film izledi.
Kepez Belediyesi'nin "Çocuk Filmleri Gösterimi Başlıyor" etkinliği kapsamında, Şahin Evler İlköğretim Okulu 2.3.4. sınıflarında okuyan 500 öğrenci, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde (EBKM) film izlemenin mutluluğunu yaşadı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani ile birlikte filmi izleyerek, minik öğrencilerin mutluluğuna ortak oldu.
Başkan Hakan Tütüncü, öğrencilere yaptığı konuşmada, Kepez bölgesinde her hafta 2 yada üç okulu sinema ile buluşturduklarını söyledi. Kepez Belediyesi tarafından, Şahin Evler İlköğretim Okulu'nun 2.3.4. sınıflarında okuyan 500 öğrencinin servislerle okullarından alınarak, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'ne getirildiğini belirten Tütüncü, öğrencilerin salondaki beyaz perdede filmi izlediğini kaydetti. Tütüncü, sinemaya gelen öğrencilerin büyük bir bölümünün ilk kez beyaz perdede film izlediklerini belirterek, çocuklar için hazırlanan bu ve buna benzer etkinliklerin önümüzde ki günlerde artarak devam edeceğini belirti.
(SÇ-SÇ-Y)

23.01.2013 10:34:17 TSI

Editör: Wan Haber